Jäsenpalvelut

Jäsenpalvelut

Jäsenlehti Serry

Jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti postitetaan kaikille jäsenille jäsenrekisterissä olevaan osoitteeseen. Kun muistat ilmoittaa osoitteenmuutoksesta yhdistyksen jäsenasioista vastaavalle henkilölle (jasen(at)eurooppalaiskissat.fi) tai sihteerille (sihteeri(at)eurooppalaiskissat.fi), jäsenlehti löytää myös muuton jälkeen perille. Yhdistyksen jäsenet voivat julkaista maksullisen joulutervehdyksen jäsenlehdessä. 

Facebook-ryhmä

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus päästä yhdistyksen Facebook-ryhmään "SER-FER Suomen Eurooppalaiskissarengas ry". Ryhmään pääsyä anotaan Facebookissa ja jäsenyystarkastuksen jälkeen ylläpitäjät hyväksyvät yhdistyksen jäsenet mukaan ryhmään. Facebook-ryhmä on julkinen, mutta kuvien ja videoiden julkaiseminen on mahdollista vain ryhmään hyväksytyille jäsenille. 

Palkinnot 

Luokissa 3-8 valmistuvat kissat palkitaan. Kukin eurooppalainen saa yhdistyksen palkinnon yhden kerran ollessaan tuomarin paras (NOM) tai kategorian paras (BIS). Yhdistys palkitsee myös ulkomailla saavutetuista näyttelytuloksista. 

Ohjeet palkintojen hakemiseen löytyvät verkkosivuilta kohdasta palkinnot. Jos eurooppalaisellasi on mahdollisuus valmistua näyttelyssä, kannattaa kysyä palkintosihteeriltä, sattuuko hän olemaan tulossa samaan näyttelyyn ja voisiko hän ottaa mukaansa mahdollisesti ansaittavan palkinnon. Vuoden parhaat eurooppalaiset palkitaan seuraavan vuoden kevätkokouksen yhteydessä.

Pentu- ja kasvattajailmoitukset

Yhdistyksen kasvattajajäsenet saavat pyynnöstään tiedot kissojensa pentusuunnitelmista ja pentueista yhdistyksen verkkosivuille ja jäsenlehteen maksutta. Samoin julkaistaan myös tiedot käytettävissä olevista siitosuroksista. Samalla ilmoituksella tiedot tulevat myös Serry-lehteen. 

Verkkosivuilla pidetään yllä jäsenten kasvattajalistaa, joka julkaistaan aika ajoin myös jäsenlehdessä. 

Esittelypöytä 

Yhdistyksen hyväksi myytäviä tuotteita voi ostaa niissä näyttelyissä, joissa on yhdistyksen esittelypöytä. Tuotteita on esillä joskus myös yhdistyksen Facebook-ryhmässä. Tuotteet voidaan maksaa yhdistyksen pankkitilille (viitteellä 19790) ja näyttelyissä myös käteisellä. Esittelypöydän tuotteiden yhdyshenkilö on Kadi Myllys. 

Rotuesitteet

Yhdistyksellä on suomen-, ruotsin- ja englanninkielinen esite eurooppalaisesta.  Erityisesti ulkomaisiin näyttelyihin osallistuvien yhdistyksen jäsenten toivotaan esittelevän näyttelymatkallaan aktiivisesti rotuamme. Esitteitä saa yhdistyksen sihteeriltä.

Tuki eurooppalaisten kasvattajille

Yhdistyksen hallitus auttaa mielellään eurooppalaiskissoja ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä. Eurooppalaiskissan kasvatuksen periaatteet on kuvattu kasvatuksen tavoiteohjelmassa. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä yhdistyksen toimihenkilöihin, joiden yhteystiedot ovat verkkosivuilla.