Jäsenpalvelut

Jäsenlehti Serry

Jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti postitetaan kaikille jäsenille jäsenrekisterissä olevaan osoitteeseen. Kun muistat ilmoittaa osoitteenmuutoksesta yhdistyksen jäsenasioista vastaavalle henkilölle (jasen(at)eurooppalaiskissat.fi) tai sihteerille (sihteeri(at)eurooppalaiskissat.fi), jäsenlehti löytää myös muuton jälkeen perille. Yhdistyksen jäsenet voivat julkaista edullisen kuvallisen joulutervehdyksen jäsenlehdessä 

Facebook-ryhmä

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus päästä yhdistyksen Facebook-ryhmään "SER-FER Suomen Eurooppalaiskissarengas ry". Ryhmään pääsyä anotaan Facebookissa ja jäsenyystarkastuksen jälkeen hallituksen jäsenet hyväksyvät yhdistyksen jäsenet mukaan ryhmään. Facebook-ryhmän julkaisuja pystyy lukemaan kuka tahansa, mutta ryhmään kirjoittaminen sekä kuvien ja videoiden julkaiseminen on mahdollista vain ryhmään hyväksytyille. 

Palkinnot 

Supreme Championiksi (SC) ja Supreme Premioriksi (SP) valmistuvat kissat palkitaan Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n pokaalilla Näyttelyluokissa 5-6 valmistuvat kissat palkitaan mitalilla ja luokissa 7-8 valmistuvat kissat saavat yhdistyksen valmistumisruusukkeen. Kukin eurooppalainen saa yhdistyksen ruusukkeen yhden kerran tullessaan valituksi tuomarin parhaaksi. Paneelivoitto (BIS) huomioidaan palkintolaatalla. Ohjeet palkintojen hakemiseen löytyvät verkkosivuilta kohdasta palkinnot. Jos eurooppalaisellasi on mahdollisuus valmistua näyttelyssä, kannattaa kysyä palkintosihteeriltä, sattuuko hän olemaan tulossa samaan näyttelyyn ja voisiko hän ottaa mukaansa mahdollisesti ansaittavan palkinnon. Näyttelypalkintoja voi hakea myös ulkomailla saavutetun näyttelymenestyksen perusteella. Vuoden parhaat eurooppalaiset palkitaan seuraavan vuoden kevätkokouksen yhteydessä.

Pentu- ja kasvattajailmoitukset

Yhdistyksen kasvattajajäsenet saavat pyynnöstään tiedot kissojensa pentusuunnitelmista ja pentueista yhdistyksen verkkosivuille ja jäsenlehteen maksutta. Samoin julkaistaan myös tiedot käytettävissä olevista siitosuroksista. Vuoden ensimmäisessä jäsenlehti Serryn numerossa ja verkkosivuilla julkaistaan palstojen ilmoittamisohjeet. Verkkosivuilla pidetään yllä jäsenten kasvattajalistaa, joka julkaistaan aika ajoin myös jäsenlehdessä. Tiedot suunnitteilla ja varattavissa olevista pennuista ja käytettävissä olevista siitosuroksista toimitetaan pentuvälittäjälle. 

Esittelypöytä 

Yhdistyksen hyväksi myytäviä tuotteita voi ostaa tietyissä näyttelyissä yhdistyksen esittelypöydästä. Jäsenet voivat tilata yhdistyksen valikoimaan kuuluvia pesiä näyttelyiden ulkopuolella, jolloin tilaukset toimitetaan postitse. Tuotteet maksetaan yhdistyksen pankkitilille käyttäen viitenumeroa 19790. Esittelypöydän tuotteiden yhdyshenkilö on Kadi Myllys. 

Rotuesitteet

Yhdistyksen laatima nelivärinen esite eurooppalaisesta löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Mustavalkoisena esite on saatavissa myös hollanniksi, saksaksi ja viroksi. Erityisesti ulkomaisiin näyttelyihin osallistuvien yhdistyksen jäsenten toivotaan esittelevän näyttelymatkallaan aktiivisesti rotuamme, ja avuksi asiaan yhdistyksen sihteeriltä kannattaa pyytää mukaan rotuesitteitä.

Tuki eurooppalaisten kasvattajille

Yhdistyksen hallituksen nimeämä jalostustoimikunta auttaa mielellään kaikissa eurooppalaiskissoja ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä. Ota yhteyttä yhdistyksen toimihenkilöihin, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta ja jäsenlehdestä.