Uusi koti haussa - Söker nytt hem - Searching new home

 


Päivitetty/uppdaterad/updated 1.2.2023

 


Cosmo juuri söi
Cosmo juuri söi, Paula Hännikäinen
Cosmo juuri söi, Paula Hännikäinen

Lustily Cosmonova (EUR d 22)

 

Syntymäaika: 16.6.2019

Isä: Pikku-Piun Favourite Fellow 

Emo: Pikku-Piun Rock and Roll

 

Punatabby Lustily Cosmonova etsii lemmikkikotia, täyttää kesäkuussa kolme vuotta. Kastroitu 6kk ikäisenä, rokotettu syksyllä 2021, lemmikkipassi on. Tottunut valjasulkoiluun. Etsii omaa kotia, koska kissalla on karkailutaipumus, mikä voi vaarantaa perheen jalostusnaaraat. Omakotitalossamme ei ole tuulikaappiin ja monta 10-15 v lasta ja tulijaa menijää on. Cosmo on mukavaluonteinen, ei ole häirikkö, eikä pissaile muuhun kuin hiekkalaatikkoon. Tottunut säännölliseen leikitykseen, noutaa tukkapampulaa muunmuuassa leikkinä. Normaalipainoinen.

 

Lustily kissala Paula Hännikäinen Hämeenlinna
Puh 044-3645932, laita tekstiviesti ensin, en välttämättä vastaa tuntemattomiin numeroihin.

 


Pikku-Piun Esme
Kuva/bild/photo: Marja-Liisa Ronkainen
Pikku-Piun Jääkukka
Kuva/bild/photo: Marja-Liisa Ronkainen

Ruskeatabby PR&IC FI Pikku-Piun Esme (EUR n 22)

ja hopeatabby PR&CH FI*Pikku-Piun Jääkukka  (EUR ns 22)

 

Kasvattaja ja ilmoittaja: Pikku-Piun, Marja-Liisa Ronkainen

 

Esme ja Hyrrä 

Ruskeatabby PR&IC FI*Pikku-Piun Esme, EUR n 22 eli Esme ja hopeatabby PR&CH FI*Pikku-Piun Jääkukka, EUR ns 22 eli Hyrrä etsivät kotia. Mieluiten lähtisivät samaan kotiin, koska ovat asustelleet koko ajan yhdessä. Esme on syntynyt 28.5.2015. Hyrrä on syntynyt 24.6.2016. Molemmat kissat ovat saaneet pentuja. Molemmista kissoista on otettu FeLV, FIV ja sienitesti, jotka ovat negatiiviset. Molempien veriryhmä on A. Molempien kissojen sydän ja munuaiset on tutkittu ultraäänellä ja todettu tutkimushetkellä terveiksi. Kissat on steriloitu ja ne on rokotettu säännöllisesti. Kissat ovat olleet terveitä.

Tytöt etsivät kotia, koska ne ovat asustaneet kaksistaan erillään muusta kissalaumasta ja eivät enää sopeudu muiden joukkoon. Molemmat tytöt ovat hyväluonteisia ja seurallisia sylikissoja. Tytöt ovat käyneet näyttelyissä ja tottuneet käsittelyyn ja matkustamiseen.

Yhteydenotot: Marja-Liisa Ronkainen, pikkupiun@gmail.com 

 

 


Laventelin Amelia Aamuntorkku
Keksivoro Freya

Valkoinen vihreäsilmäinen CH FI*Laventelin Amelia Aamuntorkku (EUR w 64) 

 

Kasvattaja ja ilmoittaja:

Laventelin, Ely Vanloo

 

Valkoinen vihreäsilmäinen CH FI*Laventelin Amelia Aamuntorkku ”Freya” etsii loppuelämän kotia. Freya on leikattu, munuaisultrattu ja BAER-kuulotestattu, todettu normaaliksi. FIV-, FeLV- ja sienitestin tulokset olivat myös negatiiviset. Rokotukset ovat myös kunnossa. Freya on syntynyt 26.7.2016.

Luonteeltaan Freya on aina ollut itsenäinen ja ujohko, mutta vanhemmiten on hakeutunut enemmän syliin silitettäväksi ja parhaimmillaan rentoutuu niin paljon että saattaa kuolata. Syliin nostaessa saattaa protestoida äänekkäästi, mutta ei ole eläessään purrut eikä raapinut ihmisiä.

Freya on myös herkuilla ja naksuttimella motivoitavissa tekemään temppuja, innostuu myös leikkimään.

Freyaa on helppo käsitellä, kynsien leikkaaminen onnistuu ongelmitta. Freya voi olla valikoiva märkäruuan suhteen, mutta pääpiirteittäin uppoaa kaikki. Raakaruokaa Freya ei suostu syömään.

Freya on syntynyt 26.7.2016 

Yhteydenotot sähköpostitse: ely.vanloo@gmail.com