Uusi koti haussa - Söker nytt hem - Searching new home

 


Päivitetty/uppdaterad/updated 2.4.2023

 


Tällä sivulla Suomen Eurooppalaiskissarenkaan jäsenet voivat ilmoittaa aikuisista kodinvaihtajista. 

 

Ilmoituksen voi tehdä tällä lomakkeella

 

Kissalle tehdyt terveystestit kannattaa kysyä ilmoittajalta tai katsoa Kissaliiton Omakissasta. Kaikki kasvattajat tai omistajat eivät ilmoita kissalle tehtyjä testejä Omakissaan. 

 


Pikku-Piun Esme
Kuva/bild/photo: Marja-Liisa Ronkainen
Pikku-Piun Jääkukka
Kuva/bild/photo: Marja-Liisa Ronkainen

Ruskeatabby PR&IC FI Pikku-Piun Esme (EUR n 22)

ja hopeatabby PR&CH FI*Pikku-Piun Jääkukka  (EUR ns 22)

 

Kasvattaja ja ilmoittaja: Pikku-Piun, Marja-Liisa Ronkainen

 

Esme ja Hyrrä 

Ruskeatabby PR&IC FI*Pikku-Piun Esme, EUR n 22 eli Esme ja hopeatabby PR&CH FI*Pikku-Piun Jääkukka, EUR ns 22 eli Hyrrä etsivät kotia. Mieluiten lähtisivät samaan kotiin, koska ovat asustelleet koko ajan yhdessä. Esme on syntynyt 28.5.2015. Hyrrä on syntynyt 24.6.2016. Molemmat kissat ovat saaneet pentuja. Molemmista kissoista on otettu FeLV, FIV ja sienitesti, jotka ovat negatiiviset. Molempien veriryhmä on A. Molempien kissojen sydän ja munuaiset on tutkittu ultraäänellä ja todettu tutkimushetkellä terveiksi. Kissat on steriloitu ja ne on rokotettu säännöllisesti. Kissat ovat olleet terveitä.

Tytöt etsivät kotia, koska ne ovat asustaneet kaksistaan erillään muusta kissalaumasta ja eivät enää sopeudu muiden joukkoon. Molemmat tytöt ovat hyväluonteisia ja seurallisia sylikissoja. Tytöt ovat käyneet näyttelyissä ja tottuneet käsittelyyn ja matkustamiseen.

Yhteydenotot: Marja-Liisa Ronkainen, pikkupiun@gmail.com