Serry 4/2015

HUOM! Lehden keskiaukeamaliitteessä on jäsenmaksulasku!

Supreme Champion Feronian Felicia

Supreme Champion Pikku-Piun Quurankukka

Eurooppalaiskissat WW2015 näyttelyssä Malmössä

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Uudet verkkosivut

Noviiseja ei enää rekisteröidä eurooppalaisiksi

10 vuotta: Katinhännän Neo Sauerstoff

Kutsu: näytteenottotilaisuus kissojen geenitutkimusta varten 16.1.2016

Kutsu: yhdistyksen kasvattajajäsenten ja hallituksen keskustelutilaisuus 18.1.2016 aiheesta "Hypertrofinen kardiomyopatia (HCM) ja eurooppalaiskasvatus"

Kutsu: kevätkokous 27.2.2016

Puheenjohtajalta

Eurooppalaisvuosi vaihtuu juhlavissa merkeissä, kun olemme vastikään voineet julkaista yhdistyksemme uudet verkkosivut. Verkko-osoitteemme on nyt www.eurooppalaiskissat.fi. Kuvat pääsevät sivuillamme nyt selkeästi keskeiseen rooliin. Haluamme välittää eurooppalaisesta ja siihen liittyvästä harrastamisesta värikkään kuvan!

Jo puolet yhdistyksemme jäsenistä on mukana jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä ”SER-FER Suomen Eurooppalaiskissarengas ry”. Ryhmän jäsenet ovat olleet aktiivisia julkaisemalla kissoistamme monipuolisesti kuvia. Kuvatekstit ovat pääosin sisältäneet palstan sääntöjen mukaiset tiedot kuvan eurooppalaisista. Julkaiseminen on ollut eurooppalaisharrastajien käsissä, vaikka sivut on voinut nähdä kuka tahansa. Olemme yhdessä rakentaneet kuvaa perinteisestä rodustamme.

Olemme viime vuosina onnistuneet uudistamaan harrastuksemme näkyvyyttä monella rintamalla: ensin jäsenlehti mustavalkoisesta värikannelliseksi ja lopulta kokonaan värilliseksi, viime vuonna Facebook-ryhmä kokonaan uutena juttuna ja nyt nykyaikaiset verkkosivut. Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n toiminta on jäsentensä näköistä – värikästä ja aktiivista.


Mikko

Pinkkitassun J-pentue, 24 päivää Omistaja: Mikko Floréen Kasvattaja: Mikko Floréen Kuva: Tellervo Hyvönen