Serry 1/2004

Pääkirjoitus 1/2004

Puheenjohtajalta

Edellisen lehden pääkirjoituksessa Lea Pessi toivoi, että suuri marraskuussa syntyneiden pentujen joukko löytäisi hyvän ja rakastavan kodin. Pentueita on syntynyt lisää vuoden alussa, joten eurooppalaispentuja on poikkeuksellisen paljon yhtä aikaa etsimässä kotia ja omia ihmisiä. Suurin osa näistä pennuista on varattu jo hyvissä ajoin ennen luovutusikää. Lean ja meidän monen muunkin toive näyttää siis toteutuvan. Kotiolosuhteissa kasvatetuille, perusterveille, hyväluonteisille, aidoille kotimaisille rotukissoille on siis tilausta ja kysyntää monen muun rodun rinnalla. Tämä tieto ja kokemus kannustaa meitä jatkamaan työtä eurooppalaiskissan eteen myös jatkossa.

Lea on tällä erää jättänyt yhdistyksemme puheenjohtajan tehtävät. Kiitos yhdistyksen tähän asti pisimmästä puheenjohtajakaudesta, kahdeksasta vuodesta! Yhdistyksen perustajajäsenenä ja eurooppalaiskissojen vankkumattomana ihailijana olen hyvin iloinen siitä vakiintuneesta ja arvostetusta asemasta, jonka yhdistys on toimintansa ansiosta saavuttanut. Omalta osaltani pyrin puheenjohtajana jatkamaan ja tukemaan yhdistyksen suunnitelmallista ja määrätietoista työskentelyä eurooppalaiskissan kaikinpuoliseksi hyväksi.

Kevät on tulossa ja kissamme voivat jo paistatella auringonläikissä. Samaa nautinnollista venyttelyä auringon valossa ja lämmössä toivotan myös meille ihmisille!


Riitta