Eurooppalaiskissojen FIFé-rekisteröitävät pennut

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n pentuyhdyshenkilö on Merja Lainio. Merjan tavoittaa tavoittaa puhelimitse 0400 415922 (arkisin klo 17 jälkeen)  ja sähköpostilla pennut(at)eurooppalaiskissat.fi.

Sivuilla julkaistaan ainoastaan kansainvälisen kissaliiton (FIFé) jäsenyhdistyksiin rekisteröitävien pentueiden tietoja. Suomessa Kissaliitto ry on FIFén jäsen.

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n pentuvälityksessä on ainoastaan leukoosi (FeLV) ja FIV-testattujen ja terveiksi todettujen kissojen jälkeläisiä. Kasvattaja on velvollinen pyydettäessä näyttämään testitulokset pennuista kiinnostuneelle. Mikäli kasvattajalla ei ole näillä näillä sivuilla ilmoitetun pennun vanhemmista näyttää FeLV- ja FIV-testituloksia, tästä pyydetään ilmoittamaan yhdistyksen pentuvälittäjälle.Kasvattajat HUOM!

Pentuetietoja otetaan vastaan vain verkkolomakkeilla, jotka löytyvät sivulta "Kasvattajan pentueilmoitus". Päälomaketta käytetään pentueesta, josta ei ole yhdistyksen verkkosivuilla aiemmin julkaistua tietoa. Toista lomaketta käytetään pentueesta, jonka julkaistuja tietoja halutaan muuttaa. Verkkosivuilla julkaistaan pentuetiedon yhteydessä mielellään 1-2 kuvaa, jotka voivat pentueen suunnittelu- ja odotusvaiheessa olla pentujen vanhemmista. Kuvat lähetetään pentueilmoituksen liitteenä.

Suunniteltavasta, odotettavissa olevasta ja syntyneestä pentueesta on aina ilmoitettava sukusiitosaste ja sukukatokerroin. Nämä suositellaan myös julkaistavaksi, mutta ne julkaistaan vain kasvattajan suostumuksella. Mikäli tarvitset apua lukujen määrittelyssä ota yhteyttä palkintosihteeri(at)eurooppalaiskissat.fi.

Kasvattajilta edellytetään yhdistyksen pentuekyselylomakkeen täyttämistä edellisestä syntyneestä pentueesta, jotta kasvattaja saa seuraavan pentueensa yhdistyksen verkkosivuille tai jäsenlehden pentupalstalle. Lue pentupalstasääntö.