Eurooppalaiskissojen FIFé-rekisteröitävät pennut

Sivuilla julkaistaan ainoastaan kansainvälisen kissaliiton (FIFé) jäsenyhdistyksiin rekisteröitävien pentueiden tietoja. Suomessa Kissaliitto ry on FIFén jäsen.

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n pentuvälityksessä on ainoastaan leukoosi (FeLV) ja FIV-testattujen ja terveiksi todettujen kissojen jälkeläisiä. Kasvattaja on velvollinen pyydettäessä näyttämään testitulokset pennuista kiinnostuneelle. Mikäli kasvattajalla ei ole näillä näillä sivuilla ilmoitetun pennun vanhemmista näyttää FeLV- ja FIV-testituloksia, tästä pyydetään ilmoittamaan yhdistyksen pentuvälittäjälle.

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n pentuyhdyshenkilön tavoittaa sähköpostilla pennut(at)eurooppalaiskissat.fi.

Kasvattajat HUOM!

Pentuetietoja otetaan vastaan verkkolomakkeilla, jotka löytyvät Kasvattajan pentueilmoitus -sivulta. Verkkosivuilla julkaistaan pentuetiedon yhteydessä mielellään 1-2 kuvaa, jotka voivat pentueen suunnittelu- ja odotusvaiheessa olla pentujen vanhemmista. Kuvat lähetetään pentueilmoituksen liitteenä. Lomakkeellä lähetetyt tiedot välittyvät aina sekä verkkosivujen ylläpitäjälle että Serry-lehden toimitukseen. 

Suunniteltavasta, odotettavissa olevasta ja syntyneestä pentueesta on aina ilmoitettava sukusiitosaste ja sukukatokerroin. Nämä suositellaan myös julkaistavaksi, mutta ne julkaistaan vain kasvattajan suostumuksella. Mikäli tarvitset apua lukujen määrittelyssä ota yhteyttä palkintosihteeri(at)eurooppalaiskissat.fi.

Kasvattajilta edellytetään yhdistyksen pentuekyselylomakkeen täyttämistä edellisestä syntyneestä pentueesta, jotta kasvattaja saa seuraavan pentueensa yhdistyksen verkkosivuille tai jäsenlehden pentupalstalle. Lue pentupalstasääntö.