Pennut ja kotia etsivät aikuiset kissat

Sivuilla julkaistaan ainoastaan kansainvälisen kissaliiton (FIFé) jäsenyhdistyksiin rekisteröitävien pentueiden tietoja. Suomessa Kissaliitto ry on FIFén jäsen. Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:llä on yhteistyösopimus Suomen Kissaliiton kanssa.

Pentuvälityksessä olevien pentujen vanhemmilta on testattu kissan tarttuva leukoosivirus (FeLV) ja kissan immuunikatovirus (FIV) ja todettu, ettei kumpikaan vanhemmista kanna näitä viruksia. Testitulokset voi käydä katsomassa Kissaliiton Omakissa-järjestelmästä tai kasvattajaa voi pyytää näyttämään testitulokset. Jos testituloksia ei ole, tästä pyydetään ilmoittamaan yhdistyksen pentuyhdyshenkilölle.

Pentuyhdyshenkilön tavoittaa sähköpostilla pennut(at)eurooppalaiskissat.fi.

Kasvattajat HUOM!

Pentuetietoja voi lähettää verkkolomakkeella, johon voi liittää 1-2 kuvaa. Suunnittelu- ja odotusvaiheessa kuvat voivat olla pentujen vanhemmista. Lomakkeella lähetetyt tiedot välittyvät aina sekä verkkosivujen ylläpitäjälle että Serry-lehden toimitukseen. 

Jokaisen pentueen sukusiitosaste ja sukukatokerroin tulee ilmoittaa. Nämä julkaistaan vain kasvattajan suostumuksella. Jos tarvitset apua lukujen laskemisessa, ota yhteyttä palkintosihteeri(at)eurooppalaiskissat.fi.

Kasvattajia pyydetään täyttämään yhdistyksen pentuekyselylomake edellisestä pentueesta.