Serry 4/2014

Serry 4/2014

 

SC Pikku-Piun Ullastiina

GIC Katinhännän Ilmaveivi-Kikka

Eurooppalaisnoviisien käyttö vuodesta 1990 alkaen

Kissojen Suomi - katit historian poluilla

Eurooppalaisten koiraystävät (osa 3) - lhasa apso

Kissanäyttely Luulajassa

Syntymisen ihme

10 vuotta: SP/GIC Tok'Ra Selmak Darti*EST

Kissojen terveyskysely

Ehdotus näyttelypisteytyksen muuttamiseksi

Puheenjohtajalta


Aktiivinen eurooppalaisvuosi on lopuillaan. Syyskokouksessa, terveystutkimuksen tuloksia käsitelleessä jäsentilaisuudessa ja yhdistyksen ensimmäisissä pikkujouluissa oli hyvin väkeä. Suosion taustalla saattoivat olla yhdistyksen upouudessa Facebook-ryhmässä julkaistut tapahtumainfot. En tiedä, saanko koskaan anteeksi sitä, että pääsin itse syksyn päätapahtumiin vasta pikkujoulupöytään.

Kokouksemme alkaessa alkoi myös kissalani kahdeksas synnytys. Ennen pikkujoulujemme jälkiruokaa puhelimeni soi – lähdin kissalani yhdeksänteen synnytykseen. Kaksi pentuetta ja kahdeksan ihanaa eurooppalaispentua samana päivänä. Vau! Pikkujouluissa kasvattajakollega oli todennut kasvattinsa synnyttäneen neljä pentua jo hyvissä ajoin ennen kokouksemme alkua. Eli kolme pentuetta ja 12 pentua samana päivänä. Olipa hieno eurooppalaispäivä!

Kiitoksena meille kaikille loistavasta eurooppalaisvuodesta kädessäsi on kaikkien aikojen ensimmäinen 100 % värilehti. Koska olemme sen arvoisia. Katsotaan mitä vuosi 2015 tuo tullessaan. Toivottavasti ainakin uudet kodit pennuille ja uusia innokkaita rotumme harrastajia.


Mikko

Pinkkitassun H-pentue, 4 päivää Kasvattaja: Mikko Floréen Omistaja: Mikko Floréen Kuva: Paula Eskola