Hugo Arokanto palkinto eurooppalaiskissakasvatuksesta Feronian Anna Honkaselle!

22.1.2021

Suomen Eurooppalaiskissarenkaan hallitus onnittelee entistä puheenjohtajaansa ja pitkäaikaista yhdistyksen hallituksen jäsentä, Anna Honkasta, Hugo Arokanto -palkinnosta ja kiittää Annan eurooppalaiskissarodun eteen tekemästä ansiokkaasta kasvatustyöstä.

Suomen Kissaliiton julkaisussa kerrottiin asiasta näin:

”Hugo Arokanto-palkinto kasvattajalle

Hugo Arokanto–palkinto on Suomen Kissaliiton perustama kunnianosoitus nykyiselle rotukissatyölle ja sen aloittajalle Hugo Arokannolle. Arokanto oli Helsingin Rotukissayhdistyksen perustajajäsen. Yhdistys oli Suomen ensimmäinen virallisesti rekisteröity rotukissayhdistys.

Yhdistyksen perustamisen myötä voitiin Suomessa alkaa virallisesti kasvattaa rekisteröityjä rotukissoja Arokannon innoittamana.

Suomen Kissaliitto myöntää palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille.

Hugo Arokanto-palkinto on myönnetty vuodelta 2020 seuraaville Kissaliiton alaisille kasvattajille pitkäjänteisestä työstä rodun eteen: FI*Mimosan /Veikko Saarela, FI*Ruusutarhan /Aija Harmaakari, FI*Feronian /Anna Honkanen, FI*Hopeahännän /Sari Sinkko.

Kissaliitto onnittelee ja kiittää palkinnon saaneita arvokkaasta työstään. Hugo Arokanto-palkinto jaetaan virtuaalisessa Vuoden kissa -gaalassa 27.2.2021.”